~::A . K . M . A . 4::~

By: pRiNcEsS cAdChOc

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 15-Apr-2007 14:15 Email | Share | | Bookmark
My Bestfriend's Engangement

 
 
 
View all 12 photos...
Selamat bertunang di ucapkan kepada Fieda & Joe yang selamat bertunang pada 15 April 2007..Alhamdulillah, majlis tersebut berlangsung dengan baik. Moga ikatan pertunangan ini akan kekal sehingga ke jinjang pelamin..Insyaallah..Kepada kawan-kawan sekolah yang sudi datang pon diucapkan berbanyak2 terima kasih walaupun terpaksa berdiri di tgh panas terik (sebab xde tempat nk duduk ) sementara menanti untuk makan..hehehe...So fieda, pasni ko kawin kene la tempah banyak khemah..Geng satu sekolah je da berapa bas.hehe....


cun gilerrrr member aku sorang ni..


Hantaran pihak perempuan kepada pihak lelaki..
Turquoise + White Theme


Hantaran pihak lelaki kepada pihak perempuan.
Choc + White Theme


Member sekolah...Sek. Men. Keb. Cheras Perdana


Saturday, 7-Apr-2007 17:00 Email | Share | | Bookmark
My Engangement

 
 
 
View all 29 photos...
Erm..selesai sudah majlis pertunanganku dgn a.p (Mohd Hafizal)..setelah hampir 5thn kami berkawan akhirnya....alhamdulillah majlis tersebut berjalan lancar.
Lepas ni kene la bersedia plak utk mengharungi pelbagai dugaan & cabaran.Tapi kami berdua berharap agar tidak ada apa2 yang berlaku sepanjang tempoh pertunangan ini. Insyaallah...Semoga kalian pun doakan2 lah utk kebahagian kami berdua. Amin....


Inilah hasilnya solekan dari ANDAMANADREEN - kepong.
sila layari http://andamanadreen.fotopages.com


dengan rasminye inilah tunang ku...heheh


Inilah sebahagian daripada hantaran yang ku buat hasil dari tangan ku sendiri..hehehe


sebelah kiri cincin tunang & sebelah kanan cincin merisik


seedaaaaapppppp.....



Sunday, 25-Mar-2007 10:00 Email | Share | | Bookmark
Internal Bowling Tournament-eNCoral

 
 
 
View all 21 photos...

Pada hari Ahad (25/03/07) yang lepas, kelab KRIS eNCoral telah mengadakan perlawanan bowling antaran kumpulan yang diadakan di Bukit Jalil Golf & Country Resort..Antara syarat-syaratnya yg terkandung ialah setiap kumpulan mempunyai ahli seramai 4 org & hendaklah mempunyai 2 peserta wanita & 2 peserta lelaki.Pada mulanya mmg sukar utk mencari pemain yang handal utk menjadi team awa..(awa pon bukan teror sgt main pon, tapi nk carik geng yg teror je) hehhee...mula2 tu tak fikir sgt pasal team ni sebab mmg tak tahu nak ajak sape masuk team awa.kebetulan ade officemate (kak mai) ajak awa masuk team die..awa pon ok je la..pastu kene carik 2 org lagik utk jadikan 1 team..hehe..nak ajak sape ek..time tu kebetulan hafiz lalu kat tempat kak mai, kiteorg pon offer la..
Awa : " Fiz, ko team ngan sape?''
Hafiz : Team ape ni?
hafiz mmg xtahu ape2 sebab dia da lama xbalik Semenanjung..buat projek kat Unimas, Sarawak..
kesian hafiz..heheh

Awa : Bowling la..KRIS ade buat bowling tournament 25/03/07 ni..Ko team ngan sape?
Masuk team aku la
Hafiz : Orait..sape lagi team ko..
Awa : aku, kak mai, ko la
Hafiz : lagi sorg sape?
Awa : Ntah..ni yang tgh dok mencari ni..

kebetulan En. Amin lalu plak..(En. Amin adalah Managing Director)

Kak Mai : En. Amin, nnt pegi x bowling
En. Amin : Bowling??
Kak Mai : Team saya xcukup sorg lagi..En. Amin nak main x?
En. Amin : Boleh..boleh..

Kak Mai pon masa tu xsure gak en amin ni confirm ke nak join team kiteorg..Ye la..manalah tahu.bos ni kan susah sikit nak join acara2 cam ni..tapi die ckp ok je..tu yang confius gak tuh.Pada mulanya mmg ajak2 ayam je, takut die xminat nk join..tapi steady je..kiteorg pon confirmkan la kat kak mazia (ahli KRIS yang handle tournament ni) yang team kiteorg dah cukup.

Pastu serabut plak nk carik nama team ape.
kebetulan masa tu kak mai plak demam.Seminggu xdtg keje..hafiz plak da pegi Sarawak balik.
tinggalla awa sorg nk memikirkan nama team ape..last minute tanya gak hafiz melalui YM.
hafiz pon soh letak nama team MAINFRAME..ok gak tuh kan.belasah je.janji ade nama..
Panjang sgt nk cerita ni..Dipendekkan je la ye..Team kiteorg dpat tempat ke-2 drpd 9 team yang bertanding..ALHAMDULILLAH..







[/img]http://2.srv.fotopages.com/2/14267099.jpg[img]


Wednesday, 21-Mar-2007 16:01 Email | Share | | Bookmark
Some updates - Adam Junior

 
 
 
View all 6 photos...
ini gambar budak "debot" yang semakin membesar dengan jayanye..hahaha...
15 hari tu genap umurnya 4bulan..berat badan pon dah semakin bertambah..skrg beratnye 7.2 kg
wah..baru 4bulan dah 7.2kg..kalau 1thn ntah berapa plak beratnya kan..











Sunday, 11-Feb-2007 04:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Cahaya

 
 
 
View all 8 photos...

Hehe..tak sangka dapat jumpa kengkawan sekolah masa kenduri kawin cahaya ni..


Ni la dia ladies, sume nye comey2 belaka..Ade yang dah kawin anak 2,3 dah..
xsangka..cepat betol mereka bertemu jodoh



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net